Välkommen till VOOV Göteborg!

VOOV Göteborg är en ideell förening med syfte att hjälpa våldsutsatta personer att lämna våldsamma relationer genom att placera deras djur i jourhem under den tid den våldsutsatta bor i skyddat boende.

Vill du engagera dig i föreningen och bidra till att fler våldsutsatta kan lämna en våldsam relation utan att behöva lämna sin bästa vän? 

Det finns många olika uppgifter att arbeta med i VOOV Göteborg. Du kan vara aktiv i placeringsverksamheten, arbeta med information eller kampanjer, styrelsearbete eller annat administrativt arbete. Vi behöver personer med många olika typer av kompetens och vilja, både dig som är praktiskt lagd och dig som är mer teoretisk, dig som vill jobba i grupp och dig som helst sitter ensam vid din dator.

Hjälp oss hjälpa!
* Skänk pengar till vårt bankgiro 583-2613 eller Swish 1232269819
* Bli medlem!
* Engagera dig i föreningen! Kontakta oss på voovgoteborg@gmail.com

VOOV Göteborg bildade en egen lokalförening den 4 juni 2014 och är medlem i Riksförbundet VOOV. Nu arbetar vi med att rekrytera fler engagerade som vill hjälpa till i den praktiska verksamheten. Se mer om hur du kan hjälpa till under fliken Stöd oss.

Kontakt
E-postadress: voovgoteborg@gmail.com

Tänk på att VOOV Göteborg är en ideell förening och att svar kan dröja!

Har du specifika frågor eller ärenden kan du även maila direkt till berörd person. Välj mailadress nedan utefter ditt ärende.

För allmänna frågor om VOOV hänvisar vi även till den centrala mailen kontakt@voov.nu, denna sköts av riksförbundsstyrelsen.

2 kommentarer till Välkommen till VOOV Göteborg!

  1. Annelie Leifstedt skriver:

    Hej! Jag tycker ni gör en sådan behjärtans värd insats, och jag skulle gärna vilja hjälpa till genom att bli jourhem. Jag antar att behov finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s